Bakken en koken

In onze professionele bakkerij en chocolaterie vervaardigen we overheerlijke taarten, koeken, broodjes, chocoladeproducten en andere specialiteiten. In de keuken worden lunches en warme maaltijden bereid voor medewerkers en bezoekers. Uiteraard staat kwaliteit en hygiëne bij ons hoog in het vaandel.

Gastheerschap

Onze gasten worden vriendelijk ontvangen door onze deelnemers die daar speciaal voor zijn getraind en geschoold. Zij beginnen hun carrière in de keuken of bakkerij. In hun eigen tempo kunnen ze zich verder ontwikkelen tot gastheer of gastvrouw. Hij of zij ontvangt de gasten, neemt bestellingen op, zet koffie en serveert uit. Ook houdt hij of zij het restaurant schoon en netjes.

Eten en drinken

In het restaurant en op het terras kun je terecht voor een heerlijke lunch of warme maaltijd. Het ruikt er heerlijk en je kunt er gezellig zitten met medewerkers, collega’s, buurtbewoners en andere bezoekers. Op de menukaart staat een breed assortiment van taart, broodjes en koeken. Ook kun je je bestelling doorgeven en bij ons afhalen.

Persoonlijke ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat deelnemers doen waar ze blij van worden. Dat lukt alleen door goed naar ze te luisteren en door ze in hun kracht te zetten. Het team van begeleiders en tevens vakmensen is fulltime aanwezig voor ondersteuning en instructie. Maar alleen wanneer nodig. Daardoor kunnen al onze deelnemers zich verder ontwikkelen, op hun eigen wijze en in hun eigen tempo.